1000 Kerstmaaltijden voor St.-Vincentius Hasselt

Hasselt - Rotary Club Hasselt-Herckenrode trakteert 1.000 kansarmen op kerstmaaltijd.  Voor het negentiende jaar op rij trakteert Rotary Club Hasselt-Herckenrode de minderbedeelden van de stad op een feestmaal. “Zo kunnen ook zij de kerstperiode warm inzetten”, aldus Ward Smeets van Rotary Club Hasselt-Herckenrode. “Donderdag en vrijdag duiken onze leden de keuken in en bereiden ze feestelijke menu's en pakketten voor 1.000 minderbedeelden uit de buurt. Het feestmenu bestaat uit een koude schotel met tomaat-garnaal, vlees met groenten en een flesje Herkenrodebier of frisdrank. Er worden ook pakketten gemaakt rijkelijk gevuld met fruit, snoep en frisdrank. Ook leesvoer wordt voorzien.” De Sint-Vincentiusgenootschappen verdelen alles.