Limburg United on Wheels

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de opbrengst van het golftoernooi van Rotary Club Hasselt-Herckenrode naar een goed doel. Dit jaar is dat een sportief project geworden: de aankoop van een rolstoel geschikt voor competitief mindervalidenbasketbal. Het geschenk ging naar Hubo Limburg United On Wheels.

“Wij spelen op competitief niveau, hiervoor is de juiste uitrusting van groot belang”, vertelt secretaris Jochem Coolen. “Onze missie als ploeg is om rolstoelbasket toegankelijk te maken voor recreanten, beginnende en gevorderde spelers. Dat gaat zowel om sporters met een fysieke beperking aan de onderste ledematen als zij die geboren zijn met een handicap of wegens letsel/kwetsuur niet meer aan validensport kunnen doen.”

Het Belang van Limburg - Artikel Overhandiging Limburg United on Wheels