Machtsoverdracht

Op 19 juni 2017 kreeg Edward Smeets de voorzittershamer en dito lint van Nico Schrooten. Edward is de 43ste voorzitter van de club.

Clubcomité 2017-2018 volgens het Rotary International Club Leadership Plan

Past Voorzitter

Commissies Rotary International

BESTUUR
Edward Smeets, Nico Schrooten, René Van der Veken, Tom Ceelen, Baudouin Vandamme, Paul Cleeren, Luc Bouts, Filip Delille.

CLUBZAKEN
Nico Schrooten, Jean-Marie Cambier, Marc Collett, Devid Hayen, Yves Leroi, Jo Smeets, Jean-Louis Coenegrachts, Jean Vandeputte, Florent Beusen.

DIENST AAN DE GEMEENSCHAP
Kristof Vanhove
, Antoine Dupon, Koen Stas, Paul Cleeren, Johan 't Kindt, Baudouin Vandamme, Jean-Luc Coolens, Tom Ceelen.

INTERNATIONALE ACTIE
Nico Schrooten, Luc Bouts, Rik Eraly, Didier Gielen, Louis Vanfleteren, André den Boer, Luc De Schepper, Bert Luyten.

ROTARY FOUNDATION
Lawrence Silva, Luc Goossens,Frank Micholt, Patrick Fryns, Michaël Van Der Linden, Jocelyn Vannut, Stephan Jans, Carl Dierickx, Jos Caerlens.

LEDENBESTAND
Frank Liebens, Bert Luyten, Edward Smeets.

PUBLIC RELATIONS
Tom Ceelen, Karel Erven, Jeroen Bloemen, Robbrecht Macours, Yves Neven.

NIEUWE GENERATIES
Michel Knapen,  Johan Stulens, Eddie Frederix, Luc Severijns, Manfred Krcmar, Luc Kerkhofs, Emile Henquet, Bertie de Gauquier.

Commissies Rotary Club Hasselt-Herckenrode

JENEVERKERMIS [evenementencommissie]
Frank Liebens, Tom Ceelen, Johan Everaerts, Luk Kerkhofs, Baudoin Vandamme, Jean-Marie Cambier, Jeroen Bloemen, Benjamin Stevens, Bertie de Gauquier.

CONCERT [evenementencommissie]
Ronny Nulens, Antoine Dupon, Jean-Marie Cambier, Luc Kerkhofs, Frank Micholt, Kristof Vanhove, Tom Dejaegere, Jo Smeets.

GOLFTORNOOI [evenementencommissie]
Robbert Macours, Rene Van der Veken, Karel Erven, Emile Henquet, Bert Luyten, Miek Warson.

KERSTMAALTIJDEN [evenementencommissie]
Edward Smeets, Koen Stas, Carl Dierickx, Lawrence Silva, Miek Warson, Filip Delille.

MATERIALENCOMMISSIE
Antoine Dupon, Carl Dierickx, Luc Kerkhofs, Ronny Nulens.

AANWERVING
Jean-Marie Cambier, Marc Collett, Luc Severijns, Frank Liebens.

Afvaardiging

HASSELTS SERVICEFONDS