Machtsoverdracht

Op 18 juni 2018 kreeg Paul Cleeren de voorzittershamer en dito lint van Edward Smeets. Paul is de 44ste voorzitter van de club.

Clubcomité 2018-2019 volgens het Rotary International Club Leadership Plan

Filip DELILLE
protocol

Bestuur 2018-2019

Paul Cleeren, Voorzitter, Luc Bouts, René Van der Veken, Ward Smeets, Tom Ceelen, Baudouin Vandamme, Filip Delille, Karel Erven.

Commissies Rotary International

Aanwerving: Frank Liebens, Voorzitter; Jean-Marie Cambier, René Nulens, Luc Severijns.

Public Relations: Tom Ceelen, Voorzitter, Jeroen Bloemen, Filip Delille, Karel Erven, Michel Knapen, Bert Luyten, Robbert Macours, Johan Stulens, René Van der Veken.

Lidmaatschap: Frank Micholt, Voorzitter; Peter Bobyr, Luc Bouts, Jean-Louis Coenegrachts, Tom Dejagere, Wim Gommers, Justin Onclin, Nico Schrooten, Edward Smeets.

DAG: Kristof Vanhove, Voorzitter; Paul Cleeren, Jean-Luc Coolens, Antoine Dupon, Stephan Jans, Frank Liebens, Frank Micholt, Koen Stas, Benjamin Stevens, Baudouin Vandamme, Peter Verboven, Mario Zambrino.

Rotary Foundation: Lawrence Silva, Voorzitter; Bertie de Gauquier, Carl Dierickx, Luc Goossens, Michael Vanderlinden, Michael Warson.

New Generations: Michel Knapen, Voorzitter; Luc De Schepper, Johan Everaerts, Emile Henquet, Luc Kerkhofs, Manfred Krcmar, Dominique Roux, Johan Stulens, Bertie De Gauquier, Robbert Macours.

Internationale acties: Nico Schrooten, Voorzitter; Luc De Schepper, André Den Boer, Bert Luyten, Justin Onclin.

Materialen: Antoine Dupon, Voorzitter; Tom Dejagere, Carl Dierickx, Johan Everaerts, Luc Kerkhofs, Yves Neven, Ronny Nulens, Peter Verboven.

Rekeningen-Commissaris: Yves Neven

Commissies Rotary Club Hasselt-Herckenrode

Jenevercommissie: Bertie de Gauquier, Voorzitter, Frank Liebens, Tom Ceelen, Johan Everaerts, Luc Kerkhofs, Baudouin Vandamme, Jean-Marie Cambier, Jeroen Bloemen, Benjamin Stevens, Luc Bouts, Michel Knapen, Nico Schrooten.

Concertcommissie: Ronny Nulens, Voorzitter, Antoine Dupon, Jean Marie Cambier, Luc Kerkhofs, Frank Micholt, Kristof Vanhove, Luc De Schepper, Johan Stulens,  Tom Dejagere, Peter Bobyr, Stephan Jans,  Jean-Luc Coolens,Jo Smeets.

Golfcommissie: Robbert Macours, Voorzitter, René Vanderveken, Filip Delille, Karel Erven, Emile Henquet, Bert Luyten, Peter Verboven, Jean-Louis Coenegrachts, René Nulens, Mario Zambrino, Chris Vanoppen, Christophe Jacobs, Michael Warson.

Commissie kerstmaaltijden: Stephan Jans, Voorzitter, Ward Smeets, Koen Stas,Carl Dierckx, Lawrence Silva,  Yves Neven, Luc Goossens, Filip Delille.

Afvaardiging

Hasselts Servicefonds (HSF): Jean-Marie Cambier en Koen Stas