Machtsoverdracht

In september 2020 kreeg René Van der Veken de voorzittershamer en dito lint van Luc Bouts. René is de 46ste voorzitter van de club.

Clubcomité 2020-2021 volgens het Rotary International Club Leadership Plan

Karel ERVEN
secretaris

Bestuur 2020-2021

René Van der Veken, Voorzitter, Luc Bouts, Karel Erven, Carl Dierckx, Tom Ceelen, Baudouin Vandamme, Filip Delille, Luc De Schepper.

Commissies Rotary International

Aanwerving: Frank Liebens, Voorzitter; Jean-Marie Cambier, Emile Henquet.

Public Relations: Tom Ceelen, Voorzitter, Jeroen Bloemen, Filip Delille, Karel Erven, Michel Knapen, Bert Luyten, Robbert Macours, Johan Stulens, René Van der Veken.

Lidmaatschap: Frank Micholt, Voorzitter; Peter Bobyr, Luc Bouts, Jean-Louis Coenegrachts, Tom Dejagere, Nico Schrooten, Edward Smeets.

DAG: Kristof Vanhove, Voorzitter; Paul Cleeren, Jean-Luc Coolens, Antoine Dupon, Stephan Jans, Frank Liebens, Frank Micholt, Koen Stas, Benjamin Stevens, Baudouin Vandamme, Peter Verboven, Mario Zambrino.

Rotary Foundation: Lawrence Silva, Voorzitter; Bertie de Gauquier, Carl Dierickx, Luc Goossens, Michael Vanderlinden, Michael Warson.

New Generations: Michel Knapen, Voorzitter; Luc De Schepper, Emile Henquet, Luc Kerkhofs, Manfred Krcmar, Johan Stulens, Bertie De Gauquier, Robbert Macours.

Internationale acties: Nico Schrooten, Voorzitter; Luc De Schepper, André Den Boer, Bert Luyten, Justin Onclin.

Materialen: Antoine Dupon, Voorzitter; Tom Dejagere, Carl Dierickx, Johan Everaerts, Luc Kerkhofs, Yves Neven, Ronny Nulens, Peter Verboven.

Rekeningen-Commissaris: Yves Neven

District Grant: Lawrence Silva en Joeren Bloemen

Commissies Rotary Club Hasselt-Herckenrode

Jenevercommissie: Jeroen Bloemen, Benjamin Stevens, Voorzitters, Bertie de Gauquier, Frank Liebens, Tom Ceelen, Johan Everaerts, Luc Kerkhofs, Baudouin Vandamme, Jean-Marie Cambier, Luc Bouts, Michel Knapen, Nico Schrooten.

Concertcommissie: Ronny Nulens, Voorzitter, Antoine Dupon, Jean Marie Cambier, Luc Kerkhofs, Frank Micholt, Kristof Vanhove, Luc De Schepper, Johan Stulens,  Tom Dejagere, Peter Bobyr, Stephan Jans,  Jean-Luc Coolens,Jo Smeets.

Commissie Great Gatsby: Robbert Macours, Voorzitter, René Van der Veken, Filip Delille, Karel Erven, Emile Henquet, Bert Luyten, Peter Verboven, Chris Vanoppen, Miek Warson, Yves Neven, Christophe Jacobs.

Commissie kerstmaaltijden: Stephan Jans, Voorzitter, Ward Smeets, Koen Stas,Carl Dierckx, Lawrence Silva,  Yves Neven, Luc Goossens, Filip Delille.

Afvaardiging

Hasselts Servicefonds (HSF): Jean-Marie Cambier, Koen Stas en Stephan Jans.